a

DHOMA TË NDEJES

Mundësi të pakufishme dizajnimi të dhomave tuaj te ndejes të cilat rrjedhin nga nevojat tuaj jetësore. Elementet e dhomave karaktrizohen me hapësira te karaktrit mikpritës dhe të ngrohtë të përshtatshem për aktivitetet tuaja të përditshme dhe nevojat familjes dhe shoqërisë suaj. Efektive, luksoze dhe të rehatshme, nga zgjedhjet e shumta të cilat ofrojne modelet tona për të krijuar një hapësirë ideale në dispoziocion për ju çdo ditë që të shijoni çdo moment dhe të relaksoheni në momentet tuaja më të rëndësishme me familjen tuaj pas një dite të lodhshme pune.

MË SHUMË

KUZHINA

Kombinimi i harmonizuar i efikasitetit, prakticitetit dhe dizajnit modern në harmoni me shijet dhe dëshirat tuaja i bëjnë kuzhinat e prodhuara nga MOBILERIA REAL një zgjidhje unike për hapësirën më active të shtëpisë suaj. Cilësia e garantuar nga përvoja shumëvjeçare si dhe e përkrahur nga materiali i klasit të parë i zgjedhur me finesë që t’i përshtatet sa më miri kërkesave tuaj për një ambijent ku do të kaloni kohë të gjatë nder vite me familjen tuaj.

MË SHUMË
kitchen-slide-1
NEVADA

DHOMA GJUMI

Dhomat e gjumit në MOBILERIA REAL janë të përshtatshme ose mund të modifikohen që të ju përshaten hapësirave tuaja të gjumit. Kombinimi i elementeve në zgjedhjet e afruara në dhomat e gjumit janë të mjaftueshme për të plotësuar ëndërrat tuaja që të bëni një gjumë si të ishit një mbret apo mbretëreshë.

MË SHUMË

DHOMA PËR FËMIJË

Kontribut në zhvillimin e fantazive dhe përjetimin sa më të këndshëm të ëndërrave të fëmijëve tuaj pa dyshim se ka edhe ambienti ku ata rriten. Zgjedhje të pafund të mobiljeve për të plotësuar dëshirat e tyre madje edhe në rëlizimin e formave dhe llojeve të atyre mobiljeve ofrohen në MOBILERIA REAL. Siguri maksimale dhe funksionalitet mbreslënës të gërshetuara me fantazine e tyre personale është krejt ajo që dëshironi për fëmijët tuaj në dhomën e tyre.

MË SHUMË
1_copy
samba

TV KOMODA

Zhvillimi teknologjik e me te edhe zhvillimet ne sektorin e teknologjise vizuele e kanë bërë të pamundur që të mos shvillohen edhe dizajnet e TV KOMODAVE për të iu përshtatur kërkesave specifike te kësaj teknologjie. MOBILERIA REAL është duke e ndjekur me vëmendje këtë zhvillim të cilat janë harmonizuar me sygjerimet dhe nevojat e konsumatorëve për të ofruar zgjidhje me të përshatshme për nevojat tuaj.

MË SHUMË